400 ₺ VE ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ
YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 ₺ İNDİRİM! kod: hosgeldin100
MONT ve KABANLARDA SEPETTE NET %60 İNDİRİM
400 ₺ VE ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ
YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 ₺ İNDİRİM! kod: hosgeldin100
Kışın Stilinizin Tamamlayıcıları: Erkek Mont ve Erkek Kabanlar

Kışın Stilinizin Tamamlayıcıları: Erkek Mont ve Erkek Kabanlar

Erkek mont ve erkek kabanlar kış ayları geldiğinde, şık görünmenin yanı sıra soğuk hava koşullarına karşı önlem almakta önemli bir konudur. İyi bir mont veya kaban seçiminde hem tarzınızı yansıtacak hem de soğuk havalara karşı etkili ve kalıcı bir çözüm bulacaksınız. Doğru mont ve kaban seçiminde göz önünde bulundurulması gereken özellikler şunlardır:

Hava Koşullarına Uygun Oluşu:

İlk olarak yaşadığımız bölgenin hava koşullarına göre özellikleri, renkleri ve modelleri değişmektedir. Sık sık yağmur ve kar yağışı olan bir bölgedeyseniz su geçirmez mont, kaban oldukça etkili olacaktır. Bulunduğunuz bölge fazla rüzgarlıysa dikkate alınması gereken özelliği rüzgara dayanıklı olan mont ve kabanlar etkili olacaktır.

Malzeme ve Isı Koruması:

Mont veya kabanların içerisindeki malzemelerin doğal kaz tüyü, sentetik dolgu ve yün gibi malzemelerden yapıldığından sıcak tutuculuğu oldukça fazladır. İçerdiği malzemelerin dayanıklı yapısından dolayı uzun ömürlü kullanım sağlar.

Renk Seçimi:

Soğuk havalarda genellikle koyu renkler tercih edilmektedir. Bunun sebebi koyu renklerin güneş ışıklarını emmesinden dolayı sıcaklığı arttırır.

Erkek Mont ve Kaban Modelleri

• Dolgu Montlar: Hafif ve sıcak tutan malzemelerden yapılmaktadır. Şişme mont olarak bildiğimiz mont türüdür.

• Yün Montlar: Klasik görünüme sahip olan bu mont türü yün kumaştan yapılmıştır ve sıcak tutmaktadır.

• Deri Montlar: Şık ve maskülen bir görünüm elde etmek isteyenlerin tercihidir.

• Spor Montlar: Rüzgar geçirmez ve nefes alabilme özelliği bulunan bu mont genel olarak spor giyimle kombinlenmektedir.

• Parka Montlar: Kapüşona ve geniş ceplere sahip olan bir türdür. Rahat ve kalın yapısından dolayı genellikle kış aylarında tercih edilmektedir.

Erkek Mont ve Kaban Kombini Yaparken Dikkat Edilecekler

Soğuk havalarda hem sıcak kalmak hem de şıklığınızı korumak önemli unsurlardandır. Erkek kaban ve montları, kış stilinizin belirleyici parçalarıdır ve doğru kombinasyonlarla hem rahat hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Renk Uyumu: Koyu renkli kabanlar, açık renkli kazak veya gömleklerle, ya da tam tersi renklerle kombinlenebilmektedir.

Desenler: Desenli kazaklar veya gömleklerle kombininiz oluştuğunda kaban, mont seçiminiz düz renkli olursa şık bir görünüm elde edilmektedir.

Kaban Stili: Spor bir görünüm elde etmek için parka veya bomber ceket tercih edilmektedir. Deri ceketler, daha asi ve modern bir tarz için kullanılmaktadır.

Ayakkabı Uyumu: Botlar, kış aylarında sıcaklık ve şıklığı bir araya getiren önemli bir kombin parçasıdır. Kaban veya montunuzla uyumlu renkte ayakkabılar kullanabilir ve şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Kumaş Türleri: Kabanın kumaşı, tarzınızı önemli ölçüde etkileyebilir. Yünlü kabanlar klasik bir hava katarken, teknik kumaşlar daha modern ve sportif bir görünüm sunmaktadır.

Mont ve kaban grubunda geniş ürün çeşitliliğine sahip olan Cengiz İnler markası birçok farklı renk ve model mont-kaban seçenekleri ile kış aylarında da tercih edilmektedir.